top of page

NOMINATIES & PUBLICATIES

2021

DAMSKO INFERNO

Een kort verhaal over een man die gevangen zit in zijn stad, met de ring rond Amsterdam als gevangenisbewaarder, of slotgracht. Het is maar net hoe je het wilt zien. Over afscheid nemen van gebaande paden, de kracht van rituelen, karton en vuur.

Lees het verhaal op De Optimist >>

2021

VITA

"Ik wilde met mijn nagels de kieren van haar huid openklauwen, erin kruipen en heel even leven zoals zij leefde."
Een kort verhaal over tienervriendschappen, in iemands huid willen kruipen en verlies.

Lees dit verhaal op Hyster-X >>

2020

SMELTWATER 

De personages: een moeder, haar zoon en zijn vriendin. De pointe: hoe ijsblokjes de gemoederen verhitten. Wat je ook moet weten: het is bikiniweer en we bevinden ons in de tuin.

Winnaar van Het Rode Oor 2020, georganiseerd door deBuren, Stichting Nieuwe Helden en VPRO Mondo. Daarnaast werd het verhaal voorgedragen op Let Love Rule (2021), een festival georganiseerd door deBuren en KAAP. 

Luisteren de podcastaflevering op de website van VPRO >>

Liever zelf lezen? Dat kan hier >>

2020

MAGMA IN MIJN ONDERBUIK

Een kort verhaal waarin de hoofdpersoon terugdenkt aan nachtelijke escapades en vrijheid om uit rolpatronen en verwachtingen te stappen.

Gepubliceerd op Hard//hoofd. Lees hier >

2020

NIEMANDSLAND

'Alles moet kapot.' Bij elk woord sla ik met mijn slaghout op de motorkap van de SUV. Er is geen ruimte in mijn hoofd voor andere gedachten.


Een verhaal over een meisje dat met haar dode pinguïn een eiland over scheurt.

Gepubliceerd op Virusverhalen. Lees hier >

2020

STOEL

 

Dit gedicht haalde de top 100 van De Gedichtenwedstrijd en werd gepubliceerd in de bundel Een geluk als nieuwe wijn geschonken, uitgegeven door Poëziecentrum.

 

Daarnaast werd dit gedicht voorzien van een persoonlijke beoordeling van de medewerkers van de poëzietijdschriften Awater en Poëziekrant.

Lees hier >

2020

SPROKKELHOUT

Dit gedicht haalde de top 1000 van De Gedichtenwedstrijd. De gedichten die tot de tweede ronde doordrongen, kregen een persoonlijke beoordeling van de medewerkers van de poëzietijdschriften Awater en Poëziekrant.

Lees hier >

2019

EINDELIJK OP TIJD

Een oudere vrouw staat op het punt een voor haar ongewone aankoop te doen. Ze is bang dat ze te laat is en vraagt zich af of ze zich niet moet schikken naar wat er van een vrouw van haar leeftijd verwacht wordt. 

Deze tekst werd gepubliceerd op Editio. 


 

bottom of page